Leerjaar

Door de onderwerpen bladeren

Vind de perfecte tutor


Leerjaar maakt van de helse zoektocht naar een tutor iets snel en eenvoudig. Join Leerjaar en vind jouw ideale tutor vandaag nog!

Blader volledig gratis door onze duizenden geregistreerde tutors.

De juiste tutor kiezen

Met het gebruik van onze zoekfunctievind je onmiddellijk een aantal geschikte tutors in jouw buurt. Je kan al deze tutors een bericht sturen en alle vragen stellen die je maar wilt. Na het sturen van een bericht zullen wij een account voor je aanmaken.

  • Voer je postcode in om alle tutors in jou buurt te zien.
  • Bespreek de lesplanning en de specifieke onderwerpen waarover je lessen wilt.
  • Contacteer zoveel tutors als je wilt zonder te betalen.
  • Lees de feedback en getuigenissen van vorige studenten.

Hoe verschillen wij van anderen ?

Wij vragen een eenvoudige, eenmalige betaling voor de contactgegevens van de tutor. Wij vragen geen doorlopende commissie van de tutors zoals zovele andere agentschappen. Dit leidt enkel tot het verhogen van het uurtarief en verhoogt de kost voor de student. Iets wat wij willen vermijden.

Since 2005 Tutor Hunt has assisted numerous students in finding the perfect tutor. Unlike many tuition agencies that choose tutors on the student's behalf, Tutor Hunt operates differently. We trust that the parent or student themselves is the best judge when it comes to selecting the most appropriate tutor. They have a better understanding of their needs and preferences, and can thus make a more informed decision.

The benefits of using Tutor Hunt are as follows;

  • We help manage the whole booking process and help you schedule your lessons.
  • All online lessons can make use of our innovative online whiteboard, where you can communicate (video, audio and chat), share documents and your screen in real time.
  • Scheduling lessons is easy to manage through Tutor Hunt, if you need to reschedule or cancel lessons it can easily be updated through our system, your tutor is automatically notified.
  • Contact as many tutors through our site as you wish, for no charge or signup fees.

FAQ

E-mailGebruikersnaamWachtwoordVerzendenIk heb geen accountNaamAchternaamPostcode

Hoe neem ik contact op met een tutor via Leerjaar?

Je kan onmiddellijk starten, zelfs al ben je niet bij ons geregistreerd. Het enige wat je moet doen is klikken op de `Zoek` knop bovenaan de pagina. Na het ingeven van jouw criteria, zoals het onderwerp waarvoor je privéles zoekt, het niveau van de lessen (academisch, secundaire of lagere school), en je postcode, verschijnt een lijst met alle passende tutors in jouw buurt.

In deze resultaten kan je klikken op de naam van de tutor, waarna je doorverwezen wordt naar hun profiel. Vanaf hier is het heel eenvoudig om contact op te nemen met de tutor: Als je nog niet bij ons geregistreerd bent, klik je op de groene `Nog geen lid` knop in de rechter bovenhoek van je scherm. Na het ingeven van de nodige gegevens in het geschikte veld (adres, naam, enz.), kan je een bericht sturen naar de tutor in het onderstaande veld. Indien je reeds bij ons geregistreerd bent, geef je enkel je login gegevens in en stuur je de tutor een bericht.

WachtwoordWachtwoord bevestigen

Veel gestelde vragen voor tutors

Hoe registreer ik als tutor?

Om een student of tutor account te maken bij Leerjaar, gelieve op de groeneregisteren knop te klikken, net onder de `aanmelden` knop. het is gratis om een Leerjaar account te maken!

Wat te doen als ik mijn gebruikersnaam/wachtwoord ben vergeten?

Je gebruikersnaam en wachtwoord vergeten? Geen paniek! Klik op gebruikersnaam vergeten als je niet zeker bent over je gebruikersnaam. Klik op wachtwoord vergeten indien je niet zeker bent over je wachtwoord. Wij zullen je dan een mail sturen met de nodige instructies hoe je deze kunt resetten.

Wie ziet mijn persoonlijke gegevens en documenten?

Andere gebruikers krijgen jouw persoonlijke gegevens en documenten niet te zien. Jouw profiel toont alleen jouw voornaam, woonplaats, de onderwerpen, uurtarieven, opmerkingen over jezelf en je beschikbaarheid. De contactgegevens worden pas vrijgegeven nadat een student deze van een tutor aankoopt. Al de documenten, die je met ons hebt gedeeld voor verificatie worden alleen bekeken door ons verificatieteam die alles controleren en beslissen of je voldoet aan onze voorwaarden.

Waar vind ik mijn berichten terug?

Je berichten worden bewaard op de pagina `mijn aanvragen`. Gelieve er zeker van te zijn dat je bent aangemeld, klik op `Enkel voor leden` en dan op `mijn aanvragen`. Daar kan je alle berichten lezen die je hebt verzonden naar en ontvangen van studenten/tutors

Wat kan ik doen als mijn student geen berichten stuurt?

Uiteindelijk zijn het de studenten zelf die beslissen om je aan te nemen als tutor of niet. Misschien is je uurtarief een beetje te hoog, of moet je de afstand die je bereid bent af te leggen verhogen. Je kan eveneens documenten, zoals diploma`s en identiteitsbewijs, uploaden. Wij hebben reeds vastgesteld dat dit de kansen om studenten aan te werven aanzienlijk verhoogd. Geef niet op! Ik ben er zeker van dat er genoeg studenten zijn die snel van jouw ervaring als leerkracht zullen profiteren. Als je klikt op de `Wie heeft me gevonden` pagina, kan je zien wie jouw profiel heeft bekeken. Dit geeft jou de kans om het initiatief te nemen en hen te contacteren.

Zal mijn bericht nog steeds doorkomen als ik beslis om een student niet te aanvaarden?

Ja, alle berichten worden verzonden naar de student. `Neen` kiezen verhindert alleen dat de student jouw contact gegevens kan aankopen. Wij raden onze tutors aan om zo veel mogelijk informatie te weten te komen over de behoeften van de student voor je deze aanvaardt. Wanneer je dus beslist om een student niet te aanvaarden, worden je berichten nog steeds verzonden.

Heb ik een uittreksel van het strafregister nodig?

Wij raden het je sterk aan om een uittreksel van het strafregister te uploaden als je dit hebt. Het versterkt je profiel en maakt je profiel aantrekkelijker voor studenten, en voornamelijk voor ouders van studenten!

Welk uittreksel van het strafregister aanvaarden wij?

Elk uittreksel afgeleverd door de gemeente van je domicilie.

Hoe kan ik mijn documenten uploaden?

Je kan een geverifieerde tutor worden door documenten te uploaden. Zoals bewijs van opleiding, identiteitsbewijs en uittreksel van het strafregister. Klik op de `Enkel voor leden` en `verificatie` om je documenten te uploaden. gelieve er voor te zorgen dat alles leesbaar is!

Hoe zijn mijn persoonlijke documenten beschermd?

Jouw privacy en deze van al jouw gegevens is voor ons bij Leerjaar heel belangrijk. Wij zijn geregistreerd bij het Commissioner`s Office van informatie (ICO) in het Verenigd Koninkrijk. Alle documenten geüpload naar onze server, worden versleuteld en op een veilige manier bewaard. De documenten worden alleen bekeken door ons beheerteam. De studenten krijgen deze documenten nooit te zien.

Hoe voeg ik een artikel toe?

Artikelen schrijven helpt om je account een boost te geven! Om een idee te krijgen over wat je kunt schrijven, kan je een kijkje nemen op onze materialen pagina. Gelieve alleen je eigen werk te posten en niets te kopiëren van andere websites of tekstboeken. Om een artikel toe te voegen, klik op `enkel voor leden` en dan op `artikelen`. Je kan geen bestanden of afbeeldingen uploaden, dus gelieve je werk te kopiëren en te plakken.

Hoe wijzig ik mijn onderwerpen en tarieven?

Om je onderwerpen en tarieven te wijzigen, ga naar de pagina `enkel voor leden`, en klik op `mijn onderwerpen`. Daar zie je een icoontje met pen en papier, als je hierop klikt wordt je doorverwezen naar een pagina waar je je onderwerpen en tarieven kunt wijzigen.

Hoe kan ik mijn account tijdelijk deactiveren?

Als je geen tijd hebt voor nieuwe studenten, kan je jouw account tijdelijk deactiveren. Dit zorgt ervoor dat studenten tijdelijk geen contact met je kunnen opnemen. Eveneens wordt er een melding op je profiel geplaatst dat je momenteel niet beschikbaar bent. Om je account tijdelijk te deactiveren, ga je naar de homepage voor leden en klik je op `privacy`. Hier kan je jouw profiel status van actief naar niet actief veranderen. Als je je account wilt reactiveren, gelieve dezelfde methode te gebruiken.

Andere veel gestelde vragen

Heb je een gelijkaardige dienstverlening?

Ja - Bezoek dan Leerjaar Affiliates voor meer informatie