Leerjaar

Door de onderwerpen bladeren

Alle inhoud op deze website is eigendom van Leerjaar (dit is inclusief onze broncode, design, afbeeldingen, profielen van leden en tekst) en is beschermd door copyright 2005-/aanmelden.asp en mag niet worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming van Leerjaar. Als je een kort citaat van deze website wilt gebruiken, moet je de originele bron vermelden en een link plaatsen naar de plek waar je het genoemde citaat van gebruikt hebt. Je mag de inhoud van deze website NIET stelen, gebruiken of verspreiden om te verdelen op andere websites. Wij gaan regelmatig op zoek naar zulke strafbare websites die onze materialen kopiŽren maar publiceren als eigen werk en zullen acties ondernemen tegen dergelijke websites.

Afzonderlijke pagina`s mogen gedownload worden voor persoonlijk gebruik, maar het is gebruikers echter verboden om de materialen van Leerjaar te reproduceren, door te verkopen, opnieuw te publiceren of te verspreiden in een machinaal leesbare of enige andere vorm zonder onze toestemming .

Indien U twijfelt over deze voorwaarden en U een vermoeden hebt dat U deze overtreedt, gelieve dan met ons contact op te nemen, waarop wij U zullen adviseren over wat U moet doen. Als U dit niet doet wanneer U onze voorwaarden overtreedt, kan dit leiden tot juridische stappen.

Ons postadres

 style=